Werkwijze

In onze werkwijze sta jij centraal

Werkwijze


In onze werkwijze sta jij centraal

Wij staan naast je
Wat wil je bereiken en hoe gaan we daar komen? Vragen die bij ons voorafgaan aan elk traject. Om deze vragen te beantwoorden werken we intensief samen. Zie ons als strategisch (sparring)partner. We verstevigen je positie. En geven, soms op de achtergrond, advies over de meest constructieve route naar resultaat. Als het nodig is komen wij voor jou op en halen wij ons gelijk bij de rechter.

Helder advies
Uit de ervaring die wij hebben opgedaan in het bedrijfsleven en bij de overheid, weten wij dat bestuurders gebaat zijn bij heldere  adviezen, die niet langer zijn dan nodig is. Wij geven antwoord op jouw vragen en leggen uit wat de voor- en nadelen zijn van verschillende oplossingen.

Maatwerk voor een scherp tarief
Je krijgt bij ons altijd maatwerk tegen een scherp tarief. Dit kan, doordat wij volledig digitaal werken én efficiënt met tijd omgaan. Ook zijn wij transparant over de kosten: wat kun je verwachten en hoe zijn de kosten opgebouwd? Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Waarom focus belangrijk is

Omdat het arbeidsrecht het enige is dat we doen is, hoe complex een arbeidskwestie ook lijkt, de kans groot dat we er al vaker mee te maken hebben gehad – of iets dat er erg op lijkt. En daarom is onze exclusieve focus op arbeidsrecht zo cruciaal.

Samenwerken

Meer weten? Neem contact met ons op

Contact