" Wij investeren in onze klantrelaties, zodat we een bedrijf écht leren kennen. Dat stelt ons in staat snel en effectief op issues in te spelen. "

Jordie Wessel

Oprichter - Arbeidsrecht advocaat

Jordie Wessel is een betrokken advocaat en zet zich in voor werknemers en werkgevers. Sinds 2002 heeft Jordie zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en procedures tegen UWV. Je kunt bij haar rekenen op een constructieve aanpak van conflicten, een diplomatieke houding en persoonlijke betrokkenheid.

In 2011 heeft Jordie de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond. Dit is een specialisatieopleiding in arbeidsrecht. Naast adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen, neemt Jordie regelmatig plaats in bezwarencommissies binnen reorganisaties. Lees meer

    
Emilie van der Lans

Emilie van der Lans

Oprichter - Arbeidsrecht advocaat

Emilie van der Lans is een ervaren advocaat op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en pensioen. Emilie is advocaat sinds 2007 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert in het adviseren van bedrijven en particulieren over arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie en vragen over pensioen. Ook adviseert zij verschillende ondernemingsraden. Van 2015 tot 2018 heeft zij gewerkt als juridisch adviseur voor minister en ambtelijke top bij het Ministerie van Financiën.

Emilie doorziet situaties snel, heeft een uitstekende kennis van het arbeidsrecht en beschikt over een gezonde dosis lef. Zo behaalt zij het beste resultaat voor haar cliënten. Lees meer

    

Stefan Opgenhaeffen

Paralegal

Als Paralegal ondersteunt Stefan Opgenhaeffen de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van arbeidsrecht.

Stefan heeft de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Leiden bijna afgerond. Stefan is verknocht aan het arbeidsrecht en hij zoekt graag de diepgang op. Ook is Stefan secretaris van een bezwarencommissie.

Renée Fiere

Paralegal

Als Paralegal ondersteunt Renée Fiere de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van arbeidsrecht.

Renée heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond en heeft een bijzondere interesse in het arbeidsrecht. Zij is gedreven, secuur en energiek.

Cheyenne Steenkist

Paralegal

Als Paralegal ondersteunt Cheyenne Steenkist de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van arbeidsrecht.

Cheyenne studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en heeft een bijzondere interesse in het arbeidsrecht. Zij gaat geen uitdaging uit de weg en werkt nauwkeurig.

Komt hier jouw foto?

Bekijk onze vacatures.

Vacatures

Stefan Opgenhaeffen

Paralegal


Bekendmaking registratie rechtsgebieden
Onze advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a.           Jordie Wessel staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap;

b.           Emilie van der Lans staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Medezeggenschap, Pensioenen;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.