" Wij investeren in onze klantrelaties, zodat we een bedrijf écht leren kennen. Dat stelt ons in staat snel en effectief op issues in te spelen. "

Jordie Wessel

Oprichter - Arbeidsrecht advocaat

Jordie Wessel is een betrokken advocaat en zet zich in voor werknemers en werkgevers. Sinds 2002 heeft Jordie zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en procedures tegen UWV. Je kunt bij haar rekenen op een constructieve aanpak van conflicten, een diplomatieke houding en persoonlijke betrokkenheid.

In 2011 heeft Jordie de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond. Dit is een specialisatieopleiding in arbeidsrecht. Naast adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen, neemt Jordie regelmatig plaats in bezwarencommissies binnen reorganisaties. Lees meer

    
Emilie van der Lans

Emilie van der Lans

Oprichter - Arbeidsrecht advocaat

Emilie van der Lans is een ervaren advocaat op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en pensioen. Emilie is advocaat sinds 2007 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert in het adviseren van bedrijven en particulieren over arbeidsvoorwaarden, ontslag, reorganisatie en vragen over pensioen. Ook adviseert zij verschillende ondernemingsraden. Van 2015 tot 2018 heeft zij gewerkt als juridisch adviseur voor minister en ambtelijke top bij het Ministerie van Financiën.

Emilie doorziet situaties snel, heeft een uitstekende kennis van het arbeidsrecht en beschikt over een gezonde dosis lef. Zo behaalt zij het beste resultaat voor haar cliënten. Lees meer

    
René van Egdom

René van Egdom

Arbeidsrecht advocaat

René van Egdom is cum laude afgestudeerd in het arbeidsrecht aan de Vrij Universiteit AmsterdamRené is na diverse juridische stages zijn carrière begonnen bij een groot internationaal advocatenkantoor aan de Zuidas. Na twee jaar heeft hij de overstap gemaakt naar Wessel Van der Lans Arbeidsrecht advocaten waar hij sinds 1 mei 2021 werkzaam is als advocaat.

René houdt zich bezig met het arbeidsrecht in brede zin, waaronder ontslag, reorganisaties, medezeggenschapsrecht en geschillen over arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen.

Lees meer
    

Nikki Volmer

Paralegal

Als Paralegal ondersteunt Nikki Volmer de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van arbeidsrecht.

Nikki is bezig om haar master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden af te ronden. Zij schrijft daarnaast twee keer per maand een column over arbeidsrecht voor het platform Rechtenstudentje.

Komt hier jouw foto?

Bekijk onze vacatures.

Vacatures

Bekendmaking registratie rechtsgebieden
Onze advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a.           Jordie Wessel staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap;

b.           Emilie van der Lans staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Medezeggenschap, Pensioenen;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.