" Wij investeren in onze klantrelaties, zodat we een bedrijf écht leren kennen. Dat stelt ons in staat snel en effectief op issues in te spelen. "

Jordie Wessel

Oprichter - Arbeidsrecht advocaat

Jordie Wessel is een betrokken advocaat en zet zich in voor werknemers en werkgevers. Sinds 2002 heeft Jordie zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en procedures tegen UWV. Je kunt bij haar rekenen op een constructieve aanpak van conflicten, een diplomatieke houding en persoonlijke betrokkenheid.

In 2011 heeft Jordie de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond. Dit is een specialisatieopleiding in arbeidsrecht. Naast adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen, neemt Jordie regelmatig plaats in bezwarencommissies binnen reorganisaties. Lees meer

    
Emilie van der Lans

Emilie van der Lans

Oprichter - Arbeidsrecht advocaat

Emilie van der Lans is een ervaren advocaat op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en pensioen. Emilie is actief sinds 2007 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert in het adviseren van bedrijven en particulieren over o.a. arbeidscontracten, ontslag, reorganisatie en vragen over pensioen. Van 2015 tot 2018 heeft zij als senior juridisch adviseur gewerkt voor het Ministerie van Financiën.

Emilie is betrokken en zij verdiept zich in de mensen voor wie zij werkt en hun werkomgeving. Hierdoor doorziet zij een situatie en achterhaalt zij wat er écht speelt. En dit leidt tot de beste uitkomst voor haar cliënten. Lees meer

    

Stefan Opgenhaeffen

Paralegal

Als Paralegal ondersteunt Stefan Opgenhaeffen de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van arbeidsrecht.

Stefan heeft de master Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam bijna afgerond. Stefan is verknocht aan het arbeidsrecht en hij zoekt graag de diepgang op. Ook is Stefan secretaris van een bezwarencommissie.

Renée Fiere

Paralegal

Als Paralegal ondersteunt Renée Fiere de advocaten van Wessel Van der Lans Advocaten bij hun werkzaamheden op het gebied van arbeidsrecht.

Renée heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond en heeft een bijzondere interesse in het arbeidsrecht. Zij is gedreven, secuur en energiek.

Komt hier jouw foto?

Bekijk onze vacatures.

Vacatures

Stefan Opgenhaeffen

Paralegal


Bekendmaking registratie rechtsgebieden
Onze advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a.           Jordie Wessel staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap;

b.           Emilie van der Lans staat geregistreerd op Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Medezeggenschap, Pensioenen;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.