Ontslag

Wij zorgen voor resultaat

Ontslag


Wij zorgen voor resultaat

Soms verloopt een dienstverband niet zoals verwacht of is er een reden om een bedrijf anders in te richten. Dan kan het nodig zijn om afscheid te nemen van één of meerdere medewerkers.

In verreweg de meeste gevallen wordt een dienstverband beëindigd door middel van een vaststellingsovereenkomst (beëindigingsovereenkomst). Maar in andere gevallen is voor ontslag toestemming nodig van UWV Werkbedrijf (ontslagvergunning) of de kantonrechter (ontbindingsverzoek). En soms is er een noodzaak om iemand op staande voet te ontslaan.

Wessel Van der Lans Advocaten kan je adviseren over ontslag, ontslagprocedures en vaststellingsovereenkomsten.

Wat is onze aanpak?

Wij bespreken samen wat er speelt en wat er ten grondslag ligt aan een ontslag. Vervolgens kunnen wij adviseren over de beste strategie en marsroute. Wij denken mee over communicatie en stellen desgewenst brieven/e-mails voor je op. Onze meerwaarde is het grootst als wij in een vroeg stadium worden ingeschakeld.

De advocaten van Wessel Van der Lans zijn op de hoogte van alle recente ontwikkelingen en rechtspraak binnen het arbeidsrecht. Hierdoor kunnen we je altijd voorzien van het beste advies. Jouw dossier heeft onze volle aandacht en wij werken alleen op het hoogste niveau.

Heb je vragen over ontslag? Neem dan telefonisch contact op met een van onze advocaten of vul ons contactformulier in. Wil je meer weten over reorganisaties? Kijk dan hier.

Hoofdkantoor

Florapark 7, 2012 HK Haarlem
  023-3034698
  info@wesselvanderlans.nl

Neem contact op

    Ik ga akkoord met het privacybeleid van Wessel Van der Lans