“We invest in our customer relationships so that we really get to know a company. This enables us to respond to issues quickly and effectively.”

Jordie Wessel

Jordie Wessel

Oprichter - Advocaat arbeidsrecht

Jordie Wessel is a dedicated lawyer. Since 2002, Jordie has developed into a specialist in the field of employment law, dismissals and reorganisation/restructuring. You can count on her for a constructive approach to conflicts, a diplomatic attitude and personal involvement.

In 2011, Jordie completed the Postgraduate Course in Employment Law (‘PALA’), a course specialising in employment law. In addition to advising, mediating, negotiating and litigating, Jordie regularly serves on complaints committees within reorganisations. Read more

    

Emilie van der Lans

Oprichter - Advocaat arbeidsrecht

Emilie van der Lans is een ervaren advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht, met een focus op werkgevers in de media-industrie, zorg, het onderwijs en de overheidssector. Sinds 2007 biedt ze juridisch advies dat aansluit bij de behoeften van werkgevers, bestuurders en ondernemingsraden.

Ervaring en Achtergrond

  • 2019 – heden: Oprichter en Partner bij Wessel Van der Lans Advocaten. Met een team van zes specialisten behandelt ze arbeidsrechtelijke vraagstukken voor werkgevers, ondernemingsraden en bestuurders.
  • 2018 – 2019: Partner bij Hemony Advocaten.
  • 2015 – 2018: Senior Juridisch Adviseur bij het Ministerie van Financiën.
  • 2007 – 2015: Advocaat Arbeidsrecht bij Van der Steenhoven Advocaten.
Read more
    

Nathalie van der Jagt

Advocaat arbeidsrecht

Nathalie van der Jagt is in 2021 afgestudeerd in het arbeidsrecht aan de Rijksuniversiteit Leiden en is na diverse juridische stages als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij een advocatenkantoor aan de Zuidas. Sinds januari 2022 is zij werkzaam bij Wessel Van der Lans Arbeidsrecht advocaten.

Nathalie houdt zich bezig met het arbeidsrecht in brede zin, waaronder ontslag, reorganisaties, medezeggenschapsrecht en geschillen over arbeidsvoorwaarden en concurrentiebedingen. Read more

Esmée Koster

Advocaat arbeidsrecht

Esmée Koster heeft na een master Arbeidsrecht haar studie aan de Universiteit Leiden afgerond. Na diverse stages binnen de advocatuur is zij haar carrière gestart bij een advocatenkantoor in Den Haag en sinds 1 mei 2024 is zij werkzaam bij Wessel Van der Lans Advocaten. 

Esmée houdt zich bezig met arbeidsrecht in brede zin. Zij adviseert nationale en internationale cliënten over ontslagrecht, ziekte en medezeggenschapsrecht, de uitleg van een cao en het updaten van handboeken en arbeidsvoorwaardenbeleid. Read more

Britt Tromp

Britt Tromp

Office Assistant

Britt Tromp is een gewaardeerd lid van ons team bij Wessel van der Lans Advocaten. Als office assistant speelt ze een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze dagelijkse activiteiten.

Met haar uitstekende organisatorische vaardigheden zorgt Britt ervoor dat de agenda’s van onze advocaten nauwkeurig worden beheerd en dat alle administratieve taken tijdig worden afgehandeld. Read more

Will your picture be here soon?

Check out our vacancies.

Vacancies

Publication of registration jurisdictions
Onze advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

a.           Jordie Wessel staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap;

b.           Emilie van der Lans staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Medezeggenschap, Pensioenen;

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.