Over ons

  Arbeidsrecht advocaat Haarlem

  Jordie Wessel

  Jordie Wessel is een betrokken advocaat en zet zich in voor werknemers en werkgevers. Sinds 2002 heeft Jordie zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van arbeidsrecht, ontslag en procedures tegen UWV. Je kunt bij haar rekenen op een constructieve aanpak van conflicten, een diplomatieke houding en persoonlijke betrokkenheid.

  In 2011 heeft Jordie de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) afgerond. Dit is een specialisatieopleiding in arbeidsrecht. Naast adviseren, bemiddelen, onderhandelen en procederen, neemt Jordie regelmatig plaats in bezwarencommissies binnen reorganisaties.

  2019 – heden: eigenaar/partner bij Wessel Van der Lans Advocaten.
  2015 – 2019: eigenaar van Wessel Advocatuur.
  2012 – 2015: partner bij Smeets Advocaten.
  2008 – 2012: werkzaam als interim jurist voor Brunel Legal.
  2005 – 2008 : advocaat bij Stichting Individuele Belangenbehartiging van Schoolleiders.
  2002 – 2005: werkzaam bij KBS Advocaten.

    
  Arbeidsrecht advocaat Haarlem

  Emilie van der Lans

  Emilie van der Lans is een ervaren advocaat op het gebied van arbeidsrecht, sociale zekerheid en pensioen. Emilie is actief sinds 2007 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot expert in het adviseren van bedrijven en particulieren over o.a. arbeidscontracten, ontslag, reorganisatie en vragen over pensioen. Van 2015 tot 2018 heeft zij als senior juridisch adviseur gewerkt voor het Ministerie van Financiën.

  Emilie is betrokken en zij verdiept zich in de mensen voor wie zij werkt en hun werkomgeving. Hierdoor doorziet zij een situatie en achterhaalt zij wat er écht speelt. En dit leidt tot de beste uitkomst voor haar cliënten.

  In 2011 heeft Emilie de (postdoctorale) Grotius opleiding Arbeidsrecht afgrond. Ook schrijft zij voor verschillende (online) media en heeft zij zitting in een bezwaarcommissie van een Gemeente in Midden-Nederland.

  2019 – heden: eigenaar/partner bij Wessel Van der Lans Advocaten.
  2018 – 2019: partner bij Hemony advocaten.
  2015 – 2018: senior juridisch adviseur voor het Ministerie van Financiën.
  2007 – 2015: advocaat arbeidsrecht bij Van der Steenhoven advocaten.

    

  Bekendmaking registratie rechtsgebieden
  Onze advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

  a.           Jordie Wessel staat geregistreerd op Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap;

  b.           Emilie van der Lans staat geregistreerd op Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Medezeggenschap, Pensioenen;

  Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Nederlandse Orde van Advocaten
  Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
  Arbeidsrecht advocaat Haarlem